Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Obama:Τim θα πρέπει να ξυριστείς

Η Εθνική ομάδα των Η.Π.Α μπορεί να αποκλείστηκε απο την επόμενη φάση του μουντιάλ αλλά το ποδόσφαιρο η soccer όπως προτιμούν να το λένε οι Αμερικάνοι, αρχίζει να βρίσκει μια θέση στην καρδία τους.
Ο πρόεδρος των Η.Π.Α Μπάρακ Ομπάμα τηλεφώνησε στον τερματοφύλακα της ομάδας μας  Τιμ Χάουαρντ και τον συμπαίκτη του στην Εθνική Κλιντ Ντέμπσεϊ προκειμένου να τους συγχαρεί για την παρουσία της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας."Μας κάνατε υπερήφανους." είπε ο πρόεδρος των Η.Π.Α και συνέχισε "Σαν ένας άνθρωπος που το πρώτο του άθλημα ήταν το ποδόσφαιρο αν και ποτέ δεν ήμουν τόσο καλός, είναι απίστευτο το πως αιχμαλωτίσατε το μυαλό και την καρδιά όλης της χώρας.Προχωράτε με πολύ ποιότητα και κάνετε τον κόσμο να σεβαστεί το άθλημα. Αυτό που καταφέρατε είναι ιδιαίτερα σημαντικό".Ο πρόεδρος δεν στάθηκε εκεί και με χιουμοριστική διάθεση έδωσε μια συμβουλή για να αποφύγει την δημοσιότητα στο γκολκίπερ της ομάδας μας:
"Τιμ δεν ξέρω πως θα επιβιώσεις από τον κόσμο μόλις επιστρέψεις. Θα πρέπει να ξυρίσεις το μούσι σου προκειμένου να μην σε αναγνωρίσουν..."